Prírodný detský olej na zadoček 100ml - Ťuli a Ťuli

0
0 / 5 - 0 hodnotení
0
0
0
0
0

Produkt je momentálne vypredaný, alebo máte v košíku posledné kusy, ktoré máme skladom. Môžeme vám poslať email akonáhle bude produkt dostupný skladom, alebo vo väčších množstvách.


10,10 € S DPH
Momentálne vypredané

6 dôvodov prečo nakúpiť na Tany.sk

  • Sme malá Slovenská spoločnosť. Každú objednávku si vážime rovnako a tak k nej aj pristupujeme
  • Výborné hodnotenia od našich zákazníkov
  • Najlacnejšia doprava už od 2€
  • Blesková doprava. Objednávky sa snažíme odosielať ešte v ten istý (pracovný) deň
  • Viac ako 320 odberných miest po celom Slovensku
  • Doprava zadarmo už od 30€

Popis

Matej Bublinka - Prírodný detský olej na Zadoček. Na citlivú detskú pokožku. Olej je vyrobený z najkvalitnejšieho organického (BIO) extra panenského za studena lisovaného kokosového oleja a organického (BIO) kakaového masla. Spolu vytvárajú tento jemný detský olej, ktorý výborne hydratuje a upokojuje detskú pokožku. Okrem kokosového oleja a kakaového masla neobsahuje žiadne ďalšie aditíva ani konzervačné látky.

Kokosový olej je pre nás špeciálne dovážaný zo Srí Lanky, je certifikovaný ako organický a je lisovaný pri teplotách pod 45 °C. Má podobné hydratačné vlastnosti ako kakaové maslo, no pridanou hodnotou sú u neho výrazné antibakteriálne vlastnosti. Obsahuje tiež mastné kyseliny ako napr. kyselinu kaprylovú a kyselinu laurovú, ktoré udržiavajú pokožku čistú a zdravú.

Semená, ktoré sa používajú na výrobu nášho certifikovaného organického kakaového masla, sa pestujú v peruánskom amazone, v duchovnom dome kakaa. Sú to 100% organické surové kakaová semená odrody Criollo. Kakaové maslo nebolo rafinované / deodorizované, čo znamená, že si ponechalo svoju prirodzenú úžasnú vôňu. Prirodzene ochraňuje citlivú detskú pokožku pred vysušovaním a šúpaním. Navyše obsahuje polyfenoly, ktoré svojimi antioxidačnými vlastnosťami podporujú imunitný systém a zmierňujú zápalové procesy. 

Matej Bublinka - Prírodný detský olej na Zadoček je certifikovaný pre použitie pre deti od narodenia nezávislým skúšobným laboratóriom Eurofins EVIC France v Bordeaux. 

Skladujte na suchom a tmavom mieste bez prístupu priameho slnečného žiarenia. Odporúčame skladovať pri teplotách do 22 °C.

Spôsob použitia

Aby olej mohol plniť svoju funkciu, je potrebné nanášať ho vždy na navlhčenú pokožku (platí to vždy a pre akýkoľvek olej). Je to dôležité preto, aby sa pokožka nevysušovala. Každý olej má tú vlastnosť, že na povrchu kože vytvára ochranný film, cez ktorý neprepúšťa vlhkosť dnu do pokožky a naopak, vlhkosť z vnútornej strany pokožky neuniká von. Preto keď olejček nanesieme na vlhkú pokožku, ostane zdravá a hydratovaná. Týmto spôsobom olej reguluje rovnováhu vlhkosti. V ideálnom prípade sa môže nanášať priamo po sprche, pretože vtedy sa absorbuje maximálne.

Zloženie

Organický (BIO) panenský kokosový olej lisovaný za studena, Organické (BIO) kakaové maslo.

Hodnotenia

Celkové hodnotenie:
0 1 2 3 4
0/5
Počet hodnotení 0
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

2 ďalších produktov v rovnakej kategórii: