Henna Voono Rose Brown

Henna prírodná farba na vlasy Voono Rose Brown (Hnedá s nádychom do ružova) 100g

5
5,00 / 5 - 2 hodnotenia
2
0
0
0
0
10,50 € S DPH
Skladom

6 dôvodov prečo nakúpiť na Tany.sk

  • Sme malá Slovenská spoločnosť. Každú objednávku si vážime rovnako a tak k nej aj pristupujeme
  • Nakúpite u nás všetky henna produkty na jednom mieste
  • Najlacnejšia doprava už od 2€
  • Blesková doprava. Objednávky sa snažíme odosielať ešte v ten istý (pracovný) deň
  • Viac ako 320 odberných miest po celom Slovensku
  • Doprava zadarmo už od 30€

Popis

Farba ROSE BROWN pripomína tmavý gaštan. Kombináciou s MEDIUM BROWN potom môžete svoj krásny nový vzhľad ešte zvýrazniť.

Farby na vlasy značky Voono obsahujú iba prírodné zložky, ktoré Vašim vlasom aj pokožke hlavy zaistia dôkladnú starostlivosť. Voono henna vďaka svojmu čisto prírodnému zloženiu využíva všetkých bylinných výhod, nezasahuje do vnútornej štruktúry vlasu, posilňuje jeho stavbu, zväčšuje objem a celistvo regeneruje.

Farba Voono funguje na šetrnom princípe obalenia vlasu vybranou farbou, zachováva jeho prirodzený pigment a vlasy nezaťažuje. 100% príprdné farby Voono vlasy obaľujú a vytvárajú okolo nich ochranný farebný film.

Pri používání henny je potrebné mať na pamäti, že finálny výsledok farbenia závisí na predošlom odtieni vlasov. Vďaka širokej škále ponúkaných farieb Voono a ich vzájomnému miešaniu sa Vám tak naskytá možnosť vlastnej tvorby jedinečných farieb, odtieňov a rôznych farebných odleskov Vašich vlasov. Vzhľadom ku kvalitnému a trvalému zafarbeniu vlasov, odporúčame pred nanesením henny na celú plochu vlasov otestovať daný odtieň na jednom pramienku. Ten je vhodné vybrať z dolnej vrstvy vlasov, ktorá je menej viditeľná.

Hlavné výhody Henny

 - prírodné zloženie - bez amoniaku a peroxid
 - prirodzené farby a lesk
 - veľmi dobre kryje šediny
 - produkty nie sú testované na zvieratách
 - vhodná pre všetky typy vlasov

Jednofázové farbenie
Farbenie prebieha podobne ako pri farbení bežnou farbou. Henna by mala byť zmiešaná s vodou s teplotou 50 °C, pri červených odtieňoch 60 – 90 °C. Henna by následne mala vytvoriť konzistenciu s hustotou jemnejšieho jogurtu. Ak máte citlivú pokožku hlavy, tak hennu nanášajte až po vychladnutí. Zmes nanášajte rovnomerne, najlepšie po niekoľkých vrstvách tak, aby boli všetky vlasy nafarbené. Aby mala henna správne podmienky pre optimálne pôsobenie je potrebné, aby bola v teple. To docielite nasadením čiapky. Doba pôsobenia henny sa odvíja od typu vlasov a či boli vaše vlasy už farbené – teda medzi 45 minútami až 2 hodinami. Všeobecne platí, že čím dlhšie hennu necháte pôsobiť, tým lepší výsledok dosiahnete.

Dvojfázové farbenie
Farbenie hennou funguje ako akási farebná ochranná vrstva vlasu. Jej výsledný odtieň sa odvíja od vášho prirodzeného odtieňa, čo znamená, že ak si nafarbíte normálne vlasy, ich výsledný odtieň sa bude líšiť od odtieňa, ktorý dosiahnete na šedivých vlasoch. Preto sa v rámci šedín odporúča dvojfázové farbenie. V prvom kroku si vlasy nafarbíte hennou COPPER a v druhom kroku po 24 – 48 hodinách už použijete vami vybraný odtieň. Druhou možnosťou je nafarbiť si vlasy dvakrát rovnakým odtieňom, ktorý ste si vybrali.

Obsah balenia
1× Jednorázové rukavice
1× Kúpacia čiapka
1× 100 g VOONO Henna
1× Podrobný návod na použitie

Zloženie
Indigo, Henna lawsonia, Amla, Shikakai, Brahmi, Baheda, Harad

Video ako namiešať Hennu



Odporúčame dokúpiť

Hodnotenia

Celkové hodnotenie:
0 1 2 3 4
5,00/5
Počet hodnotení 2
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
0 1 2 3 4
(5/5

Celkové hodnotenie:
Na velmi svetlych blond vlasoch chyta do rysava. Na ostatnych pekne do hneda s ruzovym nadychom. Cim tmavsie vlasy, tym tmavsie do hneda farba chyti.

0 1 2 3 4
(5/5

Celkové hodnotenie:
Na velmi svetlych blond vlasoch chyta do rysava. Na ostatnych pekne do hneda s ruzovym nadychom. Cim tmavsie vlasy, tym tmavsie do hneda farba chyti.

Strana: 1

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: