Henna pero na tetovanie RUBY RED červená - Henna penna

Henna pero na tetovanie RUBY RED červená - Henna penna

0
0 / 5 - 0 hodnotení
0
0
0
0
0
14,80 € S DPH
Posledné kusy v sklade

6 dôvodov prečo nakúpiť na Tany.sk

  • Sme malá Slovenská spoločnosť. Každú objednávku si vážime rovnako a tak k nej aj pristupujeme
  • Výborné hodnotenia od našich zákazníkov
  • Najlacnejšia doprava už od 2€
  • Blesková doprava. Objednávky sa snažíme odosielať ešte v ten istý (pracovný) deň
  • Viac ako 320 odberných miest po celom Slovensku
  • Doprava zadarmo už od 30€

Popis

Henna Penna je unikátne pero / fixka k dočasnému ozdobovaniu, tetovaniu alebo kresleniu na pokožku. Ide o čisto prírodný produkt, dostupný v 5 rôznych odtieňoch. Neobsahuje PPD (para phenylenediamine).

Obsah balenia

V krabičke nájdete henna fixku s dvoma koncami, jeden je tenší, druhý hrubší. Oba konce sú uzatvorené vrchnáčikmi, aby nevyschli. Návod na použitie prikladáme ku krabičke. Pero sa nedá dopĺňať.

Každé pero obsahuje ekvivalent 5kg prírodného extraktu henny v prášku. Pomôže vám ľahko a rýchlo vytvoriť dočasné kresby na pokožku. Umelecké výtvory uschnú za pár minút.

Koľko kresba vydrží?

Kresba vydrží na koži od niekoľkých hodín až po niekoľko dní. Kresbu je neskôr možné obtiahnuť a predĺžiť tak jej trvácnosť, ak ju chcete mať dlhšie. Doba, po ktorú kresba vydrží na pokožke závisí na type pokožky, vonkajšom prostredí, umývaní sa a časti tela, na ktorú sa Henna Penna použije.

Ak chcete, aby vám tetovanie vydržalo, dotyčné miesta neumývajte a nedrhnite. Voda tomuto tetovaniu neprospieva a trvanlivosť kresby by sa znížila. Pokiaľ by sa vám kresba rozpíjala, natrite najprv pokožku voskom alebo dobrým hydratačným krémom, aby nebola suchá, ale pozor nemala by byť ani mastná, inak sa Vám pero môže zablokovať. Pri zablokovaní pera, pretrite konček alkoholom.

Ukážka farebných odtieňov

Upozornenie

Vždy doporučujeme vyskúšať najprv na malej ploche a chvíľu počkať, aby sa vylúčila alergická reakcia. Všetky ingrediencie sú 100% prírodné a vhodné pre všetky typy pokožky. Po použití fixku riadne zatvorte, aby Vám nevyschla.

Vlastnosti Henna Penna pier

 - bez konzervačných látok, bez alkoholu

 - bez umelých prísad alebo farbív

 - netestované na zvieratách

 - obsahujú 100% prírodné ingrediencie, obsahujú čajovníkový olej

 - všetky produkty, majú certifikáty

 - krajinou výrobcu je Švédsko

 - zdroj zábavy a ornamentov pre radosť

Použitie

Najskôr pokožku vyčistite, umyte, očistite od mastnoty a nečistoty. Aby sa kresba nerozpila a henna dobre vsiakla je dobré pokožku hydratovať, aby nebola suchá, dobrým hydratačným krémom. Aplikujte krém a počkajte, kým sa vpije, absorbuje do pokožky. Prípadne ho dobre zotrite a nechajte vsiaknuť do servítky. Potom aplikujte henna pero. Po dokončení kresby, pre lepší výsledok, aplikujte na ňu mastný krém (prípadne niečo ako vazelínu) alebo citrónovú šťavu a neumývajte aspoň jeden deň.

NEPOUŽÍVAJTE na mastnú pokožku, inak môžete pero zablokovať (v takom prípade pretrite hroty JEMNE alkoholom alebo parfémom, aby sa uvolnilo).

Hennové odtiene dávajú len DOČASNÉ TETOVANIE, nakoľko ide o čisto prírodný produkt a neobsahuje chemické látky, ktoré by farbu držali dlho na pokožke. Preto je potrebné tetovanie obnovovať. Farba ORIGINÁL/medená je dlhodobejšia a vydrží zo všetkých odtieňov najdlhšie na pokožke.

Zloženie

Lawsonia Alba Extract, Aqua, Glycerin, Melaleuca Alternifolia. (môže obsahovať potravinárske farbivá C.I.42090,16035, 19140). Obsahuje extrakt z prírodnej henny.

Hodnotenia

Celkové hodnotenie:
0 1 2 3 4
0/5
Počet hodnotení 0
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

5 ďalších produktov v rovnakej kategórii: