Pleťový krém s neemom a Tea Tree 100ml - AYUMI

Pleťový krém s neemom a Tea Tree 100ml - AYUMI

0
0 / 5 - 0 hodnotení
0
0
0
0
0

Produkt je momentálne vypredaný, alebo máte v košíku posledné kusy, ktoré máme skladom. Môžeme vám poslať email akonáhle bude produkt dostupný skladom, alebo vo väčších množstvách.


9,40 € S DPH
Momentálne vypredané

6 dôvodov prečo nakúpiť na Tany.sk

  • Sme malá Slovenská spoločnosť. Každú objednávku si vážime rovnako a tak k nej aj pristupujeme
  • Výborné hodnotenia od našich zákazníkov
  • Najlacnejšia doprava už od 2€
  • Blesková doprava. Objednávky sa snažíme odosielať ešte v ten istý (pracovný) deň
  • Viac ako 320 odberných miest po celom Slovensku
  • Doprava zadarmo už od 30€

Popis

Krém na tvár s neemom a tea tree - dokonale vyvážená zmes hydratačných látok a jemného moringového oleja na udržanie dokonalej úrovne hydratácie a hebkosti pre pokožku náchylnú na mastnotu. Hamamel s nádychom žihľavy a upokojujúcou levanduľou, jemne spevňuje a tonizuje pokožku. Neem, rozmarín, eukalyptus a organické oleje z čajovníka známe pre svoje antibakteriálne vlastnosti pomáhajú chrániť pokožku pred potenciálnym vonkajším poškodením. Zmes olejov z mäty piepornej, pomaranča a citrónu povznáša, povzbudzuje a dodáva energiu pokožke a zmyslom návalom pikantnej sviežosti. Vhodný pre mastnú a normálnu pleť. 

* Aktívne zložky: Žihľavový extrakt , Citrónový extrakt, Hammamel virgínsky, Extrakt z pomarančovej kôry

* Esenciálne oleje: Neemový olej, Tea Tree olej, Avokádový olej, Pepermintový olej ,Rozmarínový olej, Eukalyptový olej, Levanduľový olej, Moringa olej,

* Len na vonkajšie použitie

* Dermatologicky testované 

* Neobsahuje SLS, parabény, GMO, minerálne oleje 

Použitie
Krém na tvár Neem & Tea Tree naneste na čerstvo vyčistenú pleť a vmasírujte krúživými pohybmi na stimuláciu pokožky. 

Upozornenie
vyhnite sa kontaktu s očami a ústami. Ak sa Vám dostane prípravok napriek tomu do očí, dôkladne ich vypláchnite prúdom vlažnej vody.

Skladovanie
mimo priameho slnečného žiarenia

Krajina pôvodu
Veľká Británia

Obsah balenia
100ml

Zloženie
Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Persea Gratissima Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate SE, Glyceryl Stearate, Sodium Polyacrylate, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Mentha Arvensis (Peppermint) Leaf Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Ethylhexylglycerin, Sodium Stearoyl Glutamate, Zinc PCA, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Moringa Oleifera Seed Oil, Melaleuca Alternifolia(Tea Tree) Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Azadirachta Indica Seed Oil, Sodium Hydroxide, Alcohol, Citrus Aurantium Dulcis Peel (Orange) Extract, Citrus LimonFruit (Lemon) Extract, Urtica Dioica Leaf (Nettle) Extract, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Linalool,Limonene, Geraniol

Hodnotenia

Celkové hodnotenie:
0 1 2 3 4
0/5
Počet hodnotení 0
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

5 ďalších produktov v rovnakej kategórii: