Himalájska soľ do kúpela 1,5Kg - Ťuli a Ťuli

Himalájska soľ do kúpela 1,5Kg - Ťuli a Ťuli

0
0 / 5 - 0 hodnotení
0
0
0
0
0

Produkt je momentálne vypredaný, alebo máte v košíku posledné kusy, ktoré máme skladom. Môžeme vám poslať email akonáhle bude produkt dostupný skladom, alebo vo väčších množstvách.


6,29 € S DPH
Momentálne vypredané

6 dôvodov prečo nakúpiť na Tany.sk

  • Sme malá Slovenská spoločnosť. Každú objednávku si vážime rovnako a tak k nej aj pristupujeme
  • Výborné hodnotenia od našich zákazníkov
  • Najlacnejšia doprava už od 2€
  • Blesková doprava. Objednávky sa snažíme odosielať ešte v ten istý (pracovný) deň
  • Viac ako 320 odberných miest po celom Slovensku
  • Doprava zadarmo už od 30€

Popis

O himalájskej ružovej soli sa hovorí, že je dnes najčistejšou formou prírodnej soli na Zemi. Ťaží sa zo starodávnych oceánskych ložísk hlboko v himalájskych horách. Neobsahuje chemikálie ani nečistoty.

Predpokladá sa že obsahuje viac ako 84 stopových minerálov. Himalájska soľ je bohatá na vápnik, meď, jód, železo, horčík...Vďaka tejto jedinečnej kombinácii minerálov napomáha vylučovať toxíny a zároveň skvelo vyživuje pokožku. Himalájska soľ viaže molekuly vody v horných vrstvách pokožky, ktorá je potom hydratovaná a hebká na dotyk.

Teplý kúpeľ s himalájskou soľou je vďaka vysokému obsahu horčíka prospešný pre namáhané boľavé svalstvo a preto je výbornou voľbou pre športovcov. Vápnik môže pomôcť posilniť kosti, pokožku a spojivové tkanivá, čo môže zmierniť bolesti celého tela.

Himalájska soľ je skvelým pomocníkom pri zmierňovaní dýchacích problémov. Pri inhalácii soľného roztoku sa častice soli dostávajú do pľúc a pomáhajú zmierňovať príznaky sínusitidy, astmy, nachladnutia a alergie.

Spôsob použitia
Správne pripravený kúpeľ s himalájskou soľou pomôže detoxikovať Vaše telo a odovzdať toxíny a negatívnu energiu z tela do vody. Pred kúpeľom sa osprchujte bežným spôsobom, čím pripravíte Vaše telo na kúpeľ. Nasypte 2 šálky himalájskej soli do kúpeľa v teplote 36 – 37 °C a zotrvajte v kúpeli 15 až 20 min.

Pokiaľ chcete znásobiť pôžitok z kúpeľa, pripravte si soľ s Vašimi obľúbenými esenciálnymi olejmi ešte pred kúpeľom.Soľ do seba esenciálne oleje lepšie absorbuje. Po kúpeli si doprajte aspoň 60 minút na teplom lôžku, čím zvýšite účinky soli. Kúru opakujte 2-3 krát mesačne.

Teplý himalájsky soľný kúpeľ je najlepší keď nemáte preplnený žalúdok.
V prípade že máte zdravotné ťažkosti alebo ste tehotná, obráťte sa pred použitím soli do kúpeľa na svojho lekára.

Zabráňte kontaktu s očami!

Zloženie
Himalájska soľ

Hodnotenia

Celkové hodnotenie:
0 1 2 3 4
0/5
Počet hodnotení 0
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

13 ďalších produktov v rovnakej kategórii: