Soľ do kúpela Milovaná 1,5Kg - Ťuli a Ťuli

Soľ do kúpela Milovaná 1,5Kg - Ťuli a Ťuli

0
0 / 5 - 0 hodnotení
0
0
0
0
0

Produkt je momentálne vypredaný, alebo máte v košíku posledné kusy, ktoré máme skladom. Môžeme vám poslať email akonáhle bude produkt dostupný skladom, alebo vo väčších množstvách.


13,02 € S DPH
Momentálne vypredané

6 dôvodov prečo nakúpiť na Tany.sk

  • Sme malá Slovenská spoločnosť. Každú objednávku si vážime rovnako a tak k nej aj pristupujeme
  • Výborné hodnotenia od našich zákazníkov
  • Najlacnejšia doprava už od 2€
  • Blesková doprava. Objednávky sa snažíme odosielať ešte v ten istý (pracovný) deň
  • Viac ako 320 odberných miest po celom Slovensku
  • Doprava zadarmo už od 30€

Popis

Kúpeľové soli Ťuli a Ťuli vytvárajú úžasnú zmes solí a 100% prírodných esenciálnych olejov. Ručne miešaná zmes „Milovaná“ má úžasnú romantickú arómu, ktorej dominuje kvetinový ylang ylang, podporený euforickou vôňou pomaranču a zemitou vôňou pačuli. Celú túto krásnu aromatickú zmes zakončuje sladká pokojná vôňa levandule.

Zmes solí „Milovaná“ obsahuje soľ z Mŕtveho mora, Epsomskú soľ, Dendrickú soľ a Himalájsku soľ. Kúpeľové soli sú zdraviu prospešné vďaka prítomnosti minerálov, predovšetkým horčíka. Soľný kúpeľ pomáha zmierňovať stres, detoxikovať organizmus, zlepšuje krvný obeh a podporuje pokojný spánok. Soľ z mŕtveho mora a himalájska soľ napomáhajú pri kožných chorobách ako je psoriáza či ekzém.

100% esenciálny olej Pačuli má sladkú drevitú korenistú vôňu. Odpradávna je tradičnou zložkou v elixíroch lásky. Pôsobí relaxačne a zároveň povzbudzujúco.

100% esenciálny olej Levanduľa má sviežu pokojnú kvetinovú vôňu. Upokojuje telo aj myseľ a pomáha od hlavy po päty zbaviť sa stresu.

100% esenciálny olej Pomaranč má sladkú jasnú citrusovú arómu, ktorá vyvoláva pocit eufórie, pokoja a tvorivosti. Vzbudzuje v nás pocit tepla.

100% esenciálny olej Ylang Ylang má silnú kvetinovú a intenzívne sladkú arómu. Je to klenot zo sveta kvetov. Podporuje vnútorný pokoj, radosť a zmyselnosť.

Spôsob použitia
Správne pripravený kúpeľ pomôže detoxikovať Vaše telo a odovzdať toxíny a negatívnu energiu z tela do vody. Doprajte si uvoľňujúci relaxačný kúpeľ s kúpeľovou soľou „Milovaná“. Pred kúpeľom sa osprchujte bežným spôsobom, čím pripravíte Vaše telo na kúpeľ. Nasypte 2 šálky zmesi do kúpeľa v teplote 36 – 37 °C a zotrvajte v kúpeli približne 20 min.

Po kúpeli si doprajte aspoň 60 minút na teplom lôžku, čím zvýšite účinky soli. Kúru opakujte 2-3 krát týždenne po dobu 4 týždňov.

V prípade že máte zdravotné ťažkosti alebo ste tehotná, obráťte sa pred použitím soli do kúpeľa na svojho lekára.

Zabráňte kontaktu s očami!

Zloženie
Soľ z Mŕtveho mora, Epsomská soľ, Dendrická soľ a Himalájska soľ, Esenciálny olej Pačuli, Esenciálny olej Levanduľa, Esenciálny olej Pomaranč, Esenciálny olej Ylang Ylang

Hodnotenia

Celkové hodnotenie:
0 1 2 3 4
0/5
Počet hodnotení 0
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

14 ďalších produktov v rovnakej kategórii: