100% BIO Nimbový olej 100ml - Dr.Feelgood

100% BIO Nimbový olej 100ml - Dr.Feelgood

5
5,00 / 5 - 3 hodnotenia
3
0
0
0
0
8,20 € S DPH
Skladom

6 dôvodov prečo nakúpiť na Tany.sk

  • Sme malá Slovenská spoločnosť. Každú objednávku si vážime rovnako a tak k nej aj pristupujeme
  • Výborné hodnotenia od našich zákazníkov
  • Najlacnejšia doprava už od 2€
  • Blesková doprava. Objednávky sa snažíme odosielať ešte v ten istý (pracovný) deň
  • Viac ako 320 odberných miest po celom Slovensku
  • Doprava zadarmo už od 30€

Popis

100% BIO RAW nimbový olej lisovaný za studena

Nimbový olej, preverený stáročiami, má blahodarné účinky na pokožku. Má výnimočnú schopnosť ničiť baktérie, parazity a plesne. Nimbový olej rýchlo uľaví suchej pokožke, pretože sa ľahko vstrebáva, pomáha hojiť jej poškodené vrstvy a udržovať jej prirodzenú rovnováhu. Jeho jedinečné zloženie umožňuje zmierniť tvorbu vrások a pomáha udržovať pružnosť pokožky.

Nimbový olej je jedným z najlepších olejov v boji proti psoriáze a ekzémom. Môže sa používať buď samostatne na pokožku, alebo zriediť s inými rastlinnými olejmi, napríklad ľanovým, konopným, alebo mandľovým olejom. Môžete nakvapkať aj pár kvapiek tohto oleja do vašej bežnej kozmetiky, čím zlepšíte jej hojivé vlastnosti.

Nimbový olej je veľmi cenený pre svoje antivírusové, antibakteriálne a protiplesňové účinky. Tiež pre svoje hojivé vlastnosti – napomáha hojeniu rán a vytváraniu kolagénových vlákien. Pôsoí na širokú škálu prevencie kožných ochorení a má ozdravné schopnosti.

Po jeho použití je pokožka vláčnejšia, pružnejšia a má mladistvý vzhľad. Má schopnosť udržať rovnováhu tvorby melanínu a znižuje výskyt bielych miest na pokožke spôsobených vitiligom (porucha pigmentácie). Účinný je aj na starecké škvrny a iné pigmentácie.

Má shopnosť podporovať zdravý rast a pevnosť nechtov, pomáha zosilniť mäkké a lámavé nechty. Zároveň sa výborne hodí k starostlivosti o pokožku nechtového lôžka.

Fantastický je na nechtové mykózy. Necht však treba pred nanesením oleja mierne obrúsiť (vrchnú vrstvu) a nachvíľu namočiť.

Objem
100ml

Zloženie
Melia Azadirachta Seed Oil (nimbový olej)

Hodnotenia

Celkové hodnotenie:
0 1 2 3 4
5,00/5
Počet hodnotení 3
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
0 1 2 3 4
(5/5

+ Super do masiek na vlasy

0 1 2 3 4
(5/5
0 1 2 3 4
(5/5

+ Nimbový olej používam asi druhý rok...Má viac pozitív, ale ja ho používam najmä na vlasy. Manžel ho tiež používa a je veľmi spokojný. Pôsobí aj na lupiny, a je omnoho lepší, ako rada drahých produktov na lupiny. Ako som už písala, tých pozitív je oveľa viac. Nevýhoda..? Vôňa neje veľmi príjemná, ale zmiešaním s inými produktami, sa to dá Na záver ešte jedna rada, nenatierajte sa ním, keď idete na slnko, vtedy je jeho vôňa ešte intenzívnejšia a neveľmi príjemná . Až na malé negatívum vône, určite odporúčam

Strana: 1

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: