BIO medovková voda s rozprašovačom 100ml - Ťuli a Ťuli

0
0 / 5 - 0 hodnotení
0
0
0
0
0

Produkt je momentálne vypredaný, alebo máte v košíku posledné kusy, ktoré máme skladom. Môžeme vám poslať email akonáhle bude produkt dostupný skladom, alebo vo väčších množstvách.


10,70 € S DPH
Momentálne vypredané

6 dôvodov prečo nakúpiť na Tany.sk

  • Sme malá Slovenská spoločnosť. Každú objednávku si vážime rovnako a tak k nej aj pristupujeme
  • Výborné hodnotenia od našich zákazníkov
  • Najlacnejšia doprava už od 2€
  • Blesková doprava. Objednávky sa snažíme odosielať ešte v ten istý (pracovný) deň
  • Viac ako 320 odberných miest po celom Slovensku
  • Doprava zadarmo už od 30€

Popis

BIO Medovková prírodná voda je známa svojimi upokojujúcimi účinkami na telo a myseľ s mierne sedatívnymi účinkami. Získava sa parnou destiláciou kvetov Medovky lekárskej (Melissa Officinalis) a je dovážaná z údolia ruží v Bulharsku. Má osviežujúcu, bylinkovú vôňu, s typickými citrónovými tónmi medovky. Vôňa medovky má povznášajúce účinky, zlepšuje pamäť, zvyšuje koncentráciu, ale taktiež pomáha proti nespavosti. Používa sa na zmiernenie stresu, úzkosti a detskej hystérie.

Medovková voda je vhodná na použitie ako čistiace pleťové tonikum a na upokojenie podráždenej pokožky a ekzému, vďaka jej antioxidačným a protizápalovým vlastnosťiam. Je možné ju pridať do vlastných pleťových krémov, telových mliek, krémov proti vráskam a prípravkov po opaľovaní. Je veľmi jemná, hydratuje, má regeneračné účinky a reguluje tvorbu kožného mazu.

Je vhodná na všetky typy pleti, najmä na mastnú a zmiešanú pleť.

Aplikujte na tvár, na vlasy alebo priamo na posteľnú bielizeň.

Skladujte na suchom a tmavom mieste bez prístupu priameho slnečného žiarenia. Odporúčame skladovať pri teplotách do 22 °C.

Spôsob použitia

Aplikácia je vhodná večer pred spaním a ráno po zobudení, a kedykoľvek počas dňa podľa potreby.

 1. Medovkovú vodu nastriekate na tvár. 

Keď ste hotoví s rannou pleťovou rutinou, nastriekajte medovkovú vodu na tvár, aby ste udržovali pleť sviežu, vyživovanú a hydratovanú. 

2.  Na relaxáciu.

Do relaxačného kúpeľa pridajte dve šálky medovkovej vody. Ponorte sa do kúpeľa a vaša pokožka bude jemnejšia a voňavá po medovke.

3. Na vlasy. 

Nastriekajte medovkovú vodu do vlhkých vlasov a masírujte pokožku hlavy. Vhodná na mastnú pokožku hlavy, pomáha proti vypadávaniu vlasov, pri čistení pokožky hlavy a pri liečbe miernych podráždení pokožky hlavy.

4. Pleťové tonikum.

Namočte vatový tampón do medovkovej vody a jemne ním prechádzajte po pleti, čo vám pomôže stiahnuť póry a udržiavať  pokožku  pevnú . Používanie medovkovej vody ako tonikum pomáha aj pri redukovaní jemných vrások.

5.  Balzam po holení.

Aplikujte výrobok na vatový tampón a po holení jemne masírujte pokožku . Uzavrie póry, zmäkčuje, ochladzuje pokožku a pomáha pri akomkoľvek podráždení. 

Zloženie

Organická medovková voda vyrobená destiláciou rastliny Melissa Officinalis.

Krajina pôvodu

Bulharsko.

Hodnotenia

Celkové hodnotenie:
0 1 2 3 4
0/5
Počet hodnotení 0
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

4 ďalších produktov v rovnakej kategórii: