Prírodný repelent proti komárom a hmyzu pre deti do 3 rokov 100ml - Ťuli a Ťuli

Prírodný repelent proti komárom a hmyzu pre deti od 3 rokov 100ml - Ťuli a Ťuli

0
0 / 5 - 0 hodnotení
0
0
0
0
0

Produkt je momentálne vypredaný, alebo máte v košíku posledné kusy, ktoré máme skladom. Môžeme vám poslať email akonáhle bude produkt dostupný skladom, alebo vo väčších množstvách.


13,76 € S DPH
Momentálne vypredané

6 dôvodov prečo nakúpiť na Tany.sk

  • Sme malá Slovenská spoločnosť. Každú objednávku si vážime rovnako a tak k nej aj pristupujeme
  • Výborné hodnotenia od našich zákazníkov
  • Najlacnejšia doprava už od 2€
  • Blesková doprava. Objednávky sa snažíme odosielať ešte v ten istý (pracovný) deň
  • Viac ako 320 odberných miest po celom Slovensku
  • Doprava zadarmo už od 30€

Popis

Prírodný repelent na ochranu proti komárom a inému hmyzu vhodný pre deti od 3 rokov. Tento repelent obsahuje iba nosný organický jojobový olej pôvodom z Peru a 100% prírodné esenciálne oleje, ktoré svojim zložením prirodzene odpudzujú hmyz.

Repelent je účinný proti komárom, muchám, pavúkom a inému bodavému a otravnému hmyzu.

Čiastočne chráni aj voči kliešťom. Rovnako veľmi účinne upokojí svrbenie a opuch po bodnutí hmyzom. Repelent ranu na pokožke Vašich detí dezinfikuje a urýchli jej uzdravenie.

Jojobový olej bol do nášho repelentu zvolený pre jeho vynikajúce priaznivé účinky na pokožku tela a hlavy. Svojím zložením je blízky chemickému zloženiu kože, je ľahko absorbovaný pokožkou, je bohatý na vitamín E a má regeneračné a antioxidačné vlastnosti.

Ako prírodný odpudzovač hmyzu sú v našom repelente použité naše 100% prírodné esenciálne oleje pačuli, citrónová tráva, levanduľa a palmarosa. Tieto esenciálne oleje prirodzene obsahujú prírodné prchavé látky, geraniol a linalool, ktoré účinne odpudzujú hmyz.

Spôsob použitia
Keďže repelent je na olejovej báze, je určený na aplikáciu iba priamo na pokožku. Repelent si pomocou rozprašovača nastriekajte priamo na pokožku alebo do dlaní a rovnomerne ho rozotrite na oblasti kože, ktoré chcete chrániť pred hmyzom.

Repelent je možné aplikovať na pokožku celého tela a hlavy. Vyvarujte sa aplikácii v okolí očí, pier a intímnych partií.

Zloženie
Organický (BIO) panenský jojobový olej, 100 % prírodná silica pačuli, 100% prírodná silica citrónová tráva, 100% prírodný esenciálny olej levanduľa, 100% prírodná silica palmarosa.

Hodnotenia

Celkové hodnotenie:
0 1 2 3 4
0/5
Počet hodnotení 0
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: