Farba na vlasy Nutricolor Delicato RAPID Prirodzený svetlý blond 8.03 140ml - Biokap

5
5,00 / 5 - 1 hodnotenie
1
0
0
0
0

Produkt je momentálne vypredaný, alebo máte v košíku posledné kusy, ktoré máme skladom. Môžeme vám poslať email akonáhle bude produkt dostupný skladom, alebo vo väčších množstvách.


12,95 € S DPH
Momentálne vypredané

6 dôvodov prečo nakúpiť na Tany.sk

  • Sme malá Slovenská spoločnosť. Každú objednávku si vážime rovnako a tak k nej aj pristupujeme
  • Výborné hodnotenia od našich zákazníkov
  • Najlacnejšia doprava už od 2€
  • Blesková doprava. Objednávky sa snažíme odosielať ešte v ten istý (pracovný) deň
  • Viac ako 320 odberných miest po celom Slovensku
  • Doprava zadarmo už od 30€

Popis

BioKap® Nutricolor Delicato Rapid Od Bios Line R&D, teraz iba s 10 minutovým pôsobením.

Ideálna inovácia na zníženie maximálneho času pôsobenia. 10 minút PRE dokonalé krytie šedivých vlasov! BioKap® Nutricolor Delicato Rapid je určená pre ženy s veľmi citlivou a problematickou pokožkou hlavy, alebo s veľmi znićenými a oslabenými vlasmi.

Vďaka mimoriadne jemnému zloženiu a vysokému podielu prírodných zložiek eliminujú riziko vniku alergickej reakcie na minimum. Sú k vlasom mimoriadne šetrné, zaručujú im dlhotrvajúcu farbu, hebkosť a žiarivý lesk.

Vhodné pre ženy s jemnými a poškodenými vlasmi či citlivou a problematickou pokožkou. Receptúra zabezpečuje 100% krytie šedivých vlasov už od prvého použitia.

ZÁRUKY

   - vysoká koncentrácia rastlinných zložiek

   - neobsahuje zložky, ktoré spôsobujú najčastejšie alergické reakcie

   - dokonalé krytie šedivých vlasov od prvého použitia

   - dlhotrvajúca farba

   - vyrobené v Taliansku

BEZPECNOSŤ

   - bez parfémov

   - bez PPD (para-fenyléndiamínu)

   - bez parabénov

   - bez amoniaku

   - bez resorcinolu

   - bez hydrochinónu

   - dermatologicky testované

   - testované na nikel (obsah niklu na minimálnej a bezpečnej úrovni - 1 ppm) BioKap® farby na vlasy obsahujú exkluzívny TRICOREPAIR komplex s: RASTLINNÉ PROTEÍNY - Pšeničné, sójové, ryžové a ovsené proteíny zabezpečujú hydratáciu a výživu vlasov, Dodávajú im hebkosť a lesk, chránia pred vplyvom vonkajšieho prostredia a vytvárajú na vlasoch ochranný a antistatický film. BIO ARGANOVÝ OLEJ - Bio arganový olej je známy pre svoje významné kozmetické a liečebné vlastnosti.

Obsahuje omega 6 mastné kyseliny, fytosteroly a vitamín E, vďaka ktorým vlasy chráni, regeneruje, vyživuje a hydratuje. Dodáva im nádherný lesk.

LIPOFILNÉ OVOCNÉ KYSELINY - Patentovaná zložka s názvom Lactosafe®, je tvorená ovocnými kyselinami: kyselina mliečna, kyselina citrónová, kyselina vínna a kyselina jablčná. Vytvárajú na pokožke ochranný film, ktorý ju chráni pred alergickými reakciami a zvýšenou citlivosťou.

Ovocné kyseliny tiež stabilizujú farbu a zmäkčujú vlasy. EXTRAKT Z VŔBY - Kyselina salicylová získaná z vŕby chráni vlasy pred oxidáciou spôsobenou UV žiarením, čo zaisťuje dlhotrvácnosť farby.

Zanecháva vlasy lesklé, vitálne a príjemné na dotyk. KLINICKÉ TESTY NA ZNÁŠANLIVOSŤ POKOŽKY Univerzita v Pavii (Taliansko) vykonala SKÚŠKU DRÁŽDIVOSTI pokožky, aby vyhodnotila možnú dráždivú silu BioKap® farieb na vlasy.

ZÁVERY: index erytému a edému u dobrovoľníkov potvrdzuje, že Biokap farby na vlasy sú NEDRÁŽDIVÉ. Klinicky preukázané ako nedráždivé.

Certifikát si môžete pozrieť v obrázkoch produktu.

Obsah balenia
Farbiací krém (50ml) - vytvára farbiacu zmes zmiešaním s emulziou Nutrifix
Vyvíjacia emulzia Nutrifix (75ml) - s nízkym obsahom peroxidu vodíka
Šampón s kondicionérom (15ml) - na umytie vlasov po farbení
Ochranný krém (8ml) - chráni pokožku tváre a krku pred zafarbením
Pár ochranných rukavíc Návod na použitie

Zloženie
Farbiaci krém
aquanvater, stearic acid, lauramide mea, ethanolamine, cetearyl alcohol, toluene-2,5 diamine sulfate. glyceryl stearate, palmitic acid, glycerin argania spinosa (kernel) oil', hydrolyzed rice protein. hydrolyzed soy protein, hydrolyzed oats, myristylalcohol, bis-diglyceryl polyacyladipate-2, ascorbicacid, salix alba (willow) bark extract, tri-c14-15 alkyl curate c12-13 alkyl lactate, sodium gluconate, tridecyl salicylate, propylene glycol, sodium hydrosulfite, p-aminophenol 1-naphthol, 4-chlororesorcinol, 2-methylresorcinol, 2,4-diaminophenoxyethanol hci 4-amino-2-hydroxytoluene, m-aminophenol.

Emulzia Nutriflix
aqua/water, hydrogen peroxide, cetearyl alcohol, hexyldecyl laurate, hexyldecanol, ceteareth-20, laureth-3, etidronic acid, oxyquinoline sulfate. Contains hydrogen peroxide

Šampón na vlasy
aquanvater, cetearyl alcohol, decyl glucoside. glycerin, behenyl alcohol. hydrolyzed rice protein, panicum miliaceum (millet) seed extract, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract, salix alba (willow) bark extract, di-c12-13alkyl malate, c12-13 alkyl lactate, cetrimonium chloride, tridecyl salicylate, propylene glycol, phenetyl alcohol, caprylyl glycol, sodium gluconate, citric acid, ceteareth-20, eucalyptus globulus leaf oil, polyquaternium

O značke Biokap
Značka Biokap je rodinná Talianska spoločnosť, ktorá na trhu pôsobí už 30 rokov a patrí mezi TOP 3 výrobcov organických farieb na vlasy v Taliansku. Produkty neobsahujú PEG, silikóny, parabény ani SLS. Len osvedčené, bezpečné, prírodné ingrediencie a organické výťažky. Produkty sú dermatologicky testované a testované tiež na nikel.

Návod ako nanášať farby Biokap

Odporúčame dokúpiť

Hodnotenia

Celkové hodnotenie:
0 1 2 3 4
5,00/5
Počet hodnotení 1
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
0 1 2 3 4
(5/5
Strana: 1

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: