Henna na oči kontúrka Čierna liquorice - Henna penna

0
0 / 5 - 0 hodnotení
0
0
0
0
0

Produkt je momentálne vypredaný, alebo máte v košíku posledné kusy, ktoré máme skladom. Môžeme vám poslať email akonáhle bude produkt dostupný skladom, alebo vo väčších množstvách.


14,80 € S DPH
Momentálne vypredané

6 dôvodov prečo nakúpiť na Tany.sk

  • Sme malá Slovenská spoločnosť. Každú objednávku si vážime rovnako a tak k nej aj pristupujeme
  • Výborné hodnotenia od našich zákazníkov
  • Najlacnejšia doprava už od 2€
  • Blesková doprava. Objednávky sa snažíme odosielať ešte v ten istý (pracovný) deň
  • Viac ako 320 odberných miest po celom Slovensku
  • Doprava zadarmo už od 30€

Popis

Henna Eyes čierna liquorice (farba čierna sladké drievko) zvyšuje krásu a tvar vašich očí. Toto jedinečné pero na líčenie henou poskytuje dlhotrvajúcu výraznú farbu očiam po celý deň. 

Henna Eyes je polo-permanentné kontúrovacie pero/fixka na oči, zložené  zo 100% prírodných ingrediencií. Je kombináciou kontúrovacej ceruzky resp. pera na oči a prípadne aj na obočie.

Obsah balenia

V krabičke nájdete henna fixku s dvoma koncami, jeden je tenší, druhý hrubší. Oba konce sú uzatvorené vrchnáčikmi, aby nevyschli. Pero sa nedá dopĺňať. 

Henna Eyes obsahuje jedinečnú patentovanú receptúru henového výťažku, vody, pšeničného proteínu a prírodného farbiva. Prítomnosť pšeničného proteínu dáva tomuto produktu zjemňujúce a zvlhčujúce vlastnosti. Henna Eyes je vhodná pre každý typ pokožky. Je jemná a jej používanie je jednoduché. 

Benefity Henna Eyes fixky

 - Farba drží po celý deň 

 - Neobsahuje konzervačné látky 

 - Neobsahuje umelé prísady alebo farbivá

 - Netestovaná na zvieratách

 - Neobsahuje PPD 

 - Výroba je šetrná k životnému prostrediu 

 - 100% prírodné ingrediencie

Použitie

Môže sa aplikovať na očné viečka a obočie, ale nemala by sa nanášať na vnútornú stranu očí (dovnútra očí). Po každej aplikácii sa uistite, či ste pero dobre zavreli, aby nevyschlo!

Upozornenie

Pre osoby s citlivou pokožkou sa doporučuje vyskúšať najprv na malej ploche. Všetky ingrediencie sú 100% prírodné a vhodné pre všetky typy pokožky. Po použití fixku riadne zatvorte, aby Vám nevyschla.

Zloženie

Lawsonia Alba, Matricaria Chamomila, Aqua, Capsicum Annuum, Eugenia Caryophyllata, Hydrolized Wheat Protein, Polygonum Tinctorium, Linum Usitatissimum. Obsahuje extrakt z prírodnej henny.

Hodnotenia

Celkové hodnotenie:
0 1 2 3 4
0/5
Počet hodnotení 0
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

4 ďalších produktov v rovnakej kategórii: