Šampón s ibištekom a kurkumou 250ml  - AYUMI

Šampón s ibištekom a kurkumou 250ml - AYUMI

0
0 / 5 - 0 hodnotení
0
0
0
0
0

Produkt je momentálne vypredaný, alebo máte v košíku posledné kusy, ktoré máme skladom. Môžeme vám poslať email akonáhle bude produkt dostupný skladom, alebo vo väčších množstvách.


9,80 € S DPH
Momentálne vypredané

6 dôvodov prečo nakúpiť na Tany.sk

  • Sme malá Slovenská spoločnosť. Každú objednávku si vážime rovnako a tak k nej aj pristupujeme
  • Výborné hodnotenia od našich zákazníkov
  • Najlacnejšia doprava už od 2€
  • Blesková doprava. Objednávky sa snažíme odosielať ešte v ten istý (pracovný) deň
  • Viac ako 320 odberných miest po celom Slovensku
  • Doprava zadarmo už od 30€

Popis

Jemné a matné vlasy získajú nový dych vďaka silnej zmesi ingrediencií v šampóne Ayumi Kurkuma. S výživnými vlastnosťami kurkumy; regeneračné vlastnosti papáje pre dĺžku a hrúbku vlasov a podpora rastu vlasov s Amla, jemné vlasy budú minulosťou. S prídavkom bergamotu, bio tekvice a mandarínkového oleja budú vaše vlasy vyživené a hodvábne jemné.

* Aktívne látky: extrakt z ibišteka, extrakt z kurkumy, extrakt z papáje, extrakt z amla, extrakt z shikakia, výťažok z arithy, výťažok z koreňa java, extrakt z bhringaraj

* Esenciálne oleje: tekvicový olej, pomarančový olej, olej z bergamonu

* Len na vonkajšie použitie

* Dermatologicky testované

* Schválené vegánskou spoločnosťou 

Použitie
potrebné množstvo šampónu (v závislosti od dĺžky a objemu vlasov) jemne vmasírujte do pokožky hlavy. Potom zmyte vlažnou vodou.

Upozornenie
Vyhnite sa kontaktu s očami. Ak sa Vám dostane prípravok napriek tomu do očí, okamžite ich dôkladne vypláchnite prúdom vlažnej vody.

Skladovanie
mimo priameho slnečného žiarenia, mimo dosahu detí.

Krajina pôvodu
Veľká Británia

Obsah balenia
250ml

Zloženie
Aqua (Water), Ammonium Lauryl Sulfate, Coco-Glucoside, Decyl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Acrylates Copolymer, Glycerin, Parfum (Fragrance Essentail Oil blend), Glyceryl Oleate, Quaternium-80, Sodium Chloride, Citric Acid, Panthenol, Acacia Concinna Fruit Extract, Sapindus Trifoliatus Fruit Extract, Polyquaternium-11, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Phyllanthus Emblica Extract, Cyperus Rotundus Root Extract, Eclipta Prostrata Extract, Carica Papaya Fruit Extract, Cucurbita Pepo Seed Oil, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Sodium Levulinate, Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Citral

Hodnotenia

Celkové hodnotenie:
0 1 2 3 4
0/5
Počet hodnotení 0
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: