Ylang Ylang prírodný esenciálny olej 10ml - Ťuli a Ťuli

0
0 / 5 - 0 hodnotení
0
0
0
0
0

Produkt je momentálne vypredaný, alebo máte v košíku posledné kusy, ktoré máme skladom. Môžeme vám poslať email akonáhle bude produkt dostupný skladom, alebo vo väčších množstvách.


9,70 € S DPH
Momentálne vypredané

6 dôvodov prečo nakúpiť na Tany.sk

  • Sme malá Slovenská spoločnosť. Každú objednávku si vážime rovnako a tak k nej aj pristupujeme
  • Výborné hodnotenia od našich zákazníkov
  • Najlacnejšia doprava už od 2€
  • Blesková doprava. Objednávky sa snažíme odosielať ešte v ten istý (pracovný) deň
  • Viac ako 320 odberných miest po celom Slovensku
  • Doprava zadarmo už od 30€

Popis

100% esenciálny olej Ylang Ylang  silnú kvetinovú a intenzívne sladkú arómu. Je vyrobený parnou destiláciou kvetín rastliny Cananga odorata z Madagaskaru. Ylang podporuje vnútorný pokoj, radosť a zmyselnosť. Olej, ktorý patrí do všetkých parfumérii a lekární; skutočný klenot zo sveta kvetov. 

Názov "ylang ylang" pochádza z filipínskeho "alang-ilang", ktorý odkazuje na kvety, ktoré "visia" vo vánku. Ostrovanci ponorili kvety do kokosového oleja, čím vznikla pomáda nazývaná boori-boori.

Používa sa v zábaloch na telo na zníženie horúčky a infekcií a na vyživovanie a omladenie pokožky. Olej bol tiež aplikovaný na vlasy, aby ich ochránil pred slanou vodou v oceáne. Používal sa aj na odpudzovanie hmyzu.

ÚČINKY 

Dýchacie ustrojenstvo

neutralizuje mikróby

Starostlivosť o pokožku

znižuje tvorbu mazu
zjemňuje a upokojuje pokožku
znižuje stratu vlhkosti
podporuje rast vlasov
neutralizuje mikróby
znižuje začervenanie
znižuje opuch
potlačuje podráždenie
neutralizuje parazity
neutralizuje mikróby
Určené pre mladistvú pokožku, zrelú pokožku, suchú pokožku, mastnú pokožku, poškodenú pokožku, polámané vlasy, bodnutia hmyzom

Muskuloskeletálny systém

uvoľňuje svalové kŕče
znižuje opuch
uľahčuje nepríjemné pocity

Nervový systém

uvoľňuje centrálny nervový systém
spomaľuje rýchle dýchanie a srdcový tep
vyrovnáva výkyvy nálady spôsobené PMS
posilňuje nervový systém
pomáha zmierniť stres a nervové napätie
podporuje spánok
povznášajúce
zlepšovanie nálady

Energetika

Energeticky chladný a vlhký olej je známy svojou schopnosťou upokojiť stav nepokoja a agitácie a podporiť hlboký spánok.
Bez prítomnosti chladnej a vlhkej energie  Yin, emócie nemôžu prúdiť a majú tendenciu " vyschnúť ", čo vedie k izolácii a depresií. Myseľ (Shen) stráca svoju prirodzenú schopnosť vyjadrovať sa a zažívať radosť a potešenie.

Osobnosť

Ylang Ylang utišuje a upokojuje myseľ a telo, otvára srdce a zlepšuje náladu. Emocionálny charakteristický znak Ylangu  je jemná eufória, ktorá sa môže používať vo všetkých fázach života na povznesenie emócií. Môže byť použitý na podporu stabilizácie počas strachu a rozrušenia. Ylang ylang pomáha vytvárať pocit pokoja a rozptýli hnev a frustráciu, ktoré sú často prekážkou v uzdravení, meditácie a všetkých duchovných aktivít.

Ylang Ylang môže pomôcť vyvážiť energiu muža a ženy, čím sa znižuje vnútorný konflikt medzi týmito zdanlivými protikladmi. Týmto spôsobom môže aróma oleja pozitívne ovplyvniť sexuálne vzťahy, pomôcť obnoviť sebadôveru a sebavedomie a inšpirovať tvorivosť. Olej je indikovaný na impotenciu a frigiditu, najmä ak strach, úzkosť a nutkanie k utiahnutiu podvedome zablokovali pocity sexuality. 

Bezpečnosť

Všeobecne netoxický, nedráždivý a nesenzibilizujúci, hoci nadmerné používanie môže spôsobiť bolesti hlavy a nevoľnosť. Vždy najskôr otestujte malé množstvo kvôli citlivosti alebo alergickej reakcii.

Ak ste tehotná, pred použitím sa poraďte s lekárom .

Neužívajte Ylang esenciálny olej vnútorne.

Spôsob použitia

Inhalácia

priama inhalácia, difúzer, olejový výparník 

Inhalovať priamo pre celkový pokoj a relaxáciu. V prípade šoku, hnevu a úzkosti môže spomaliť nadmerné dýchanie a srdcový tep.

Telo 

masáž, kompresia, kúpeľ, masť, pleťová kozmetika 

Zmiešajte niekoľko kvapiek do obľúbeného krému na tvár alebo do oleja pre vyváženú a pružnú pleť. Pridajte niekoľko kvapiek do nosného oleja a vmasírujte do vlasov na obnovenie rozštiepených končekov. Pridajte niekoľko kvapiek do kúpeľa pre upokojujúce a zmyselné zážitky. 

Vnútorné použitie 

Nepoužívajte Ylang esenciálny olej vnútorne.

Zloženie

Cananga Odorata Flower Oil.

Krajina pôvodu

Madagaskar.

Odporúčame dokúpiť

Hodnotenia

Celkové hodnotenie:
0 1 2 3 4
0/5
Počet hodnotení 0
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: