Šampón na rast a podporu vlasov 200ml - Balnea

Šampón na rast a podporu vlasov 200ml - Balnea

0
0 / 5 - 0 hodnotení
0
0
0
0
0

Produkt je momentálne vypredaný, alebo máte v košíku posledné kusy, ktoré máme skladom. Môžeme vám poslať email akonáhle bude produkt dostupný skladom, alebo vo väčších množstvách.


10,80 € S DPH
Momentálne vypredané

6 dôvodov prečo nakúpiť na Tany.sk

  • Sme malá Slovenská spoločnosť. Každú objednávku si vážime rovnako a tak k nej aj pristupujeme
  • Výborné hodnotenia od našich zákazníkov
  • Najlacnejšia doprava už od 2€
  • Blesková doprava. Objednávky sa snažíme odosielať ešte v ten istý (pracovný) deň
  • Viac ako 320 odberných miest po celom Slovensku
  • Doprava zadarmo už od 30€

Popis

Šampón na rast a podporu vlasov s obsahom dudinskej minerálnej vody, ktorá je známa svojimi priaznivými  účinkami na vlasy a vlasovú pokožku.

Vlasový šampón vďaka efektívnej kombinácii prírodných účinných látok spolu v kombinácii s kofeínom, aloe vera a panthenolom napomáha posilňovať a regenerovať vlasy už od korienkov. Zároveň aktivuje rast nových vlasov, spevňuje ich štruktúru a zabraňuje následnému vypadávaniu. 

Glycerín, makadamový olej, esenciálne oleje rozmarín a mäta pomáhajú hydratovať, vyživovať a posilňovať vlasovú pokožku.

Šampón má príjemnú vôňu a vlasy po aplikácii zanecháva lesklejšie, silnejšie a zdravšie.  

Použitie

Šampón jemne vmasírujte do mokrých vlasov a vlasovej pokožky, napeňte a nechajte pôsobiť 2 - 3 minúty a dôkladne opláchnite. V prípade potreby postup opakujte. Vhodný pre všetky typy vlasov, vrátane farbených.

Zloženie

Aqua, Sodium Laureth, Glycerin, Macadamia Oil Glycereth-8 Ester, Sodium Cocoamphoacetate, Coco-Glucoside, Sodium Chloride, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Glyceryl Oleate, Glycol Distearate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Caffeine, Panthenol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Nasturtium Officinale Extract, Tropaeolum Majus Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Mentha Piperita Oil, Tocopherol, Tetrasodium Iminodisuccinate, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Sodium Benzoate, Sorbic Acid, Citric Acid, Parfum

VYROBENÉ NA SLOVENSKU

Hodnotenia

Celkové hodnotenie:
0 1 2 3 4
0/5
Počet hodnotení 0
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: