Na nádchu a prechladnutie prírodný esenciálny olej 10ml - Ťuli a Ťuli

0
0 / 5 - 0 hodnotení
0
0
0
0
0
10,70 € S DPH
Skladom

6 dôvodov prečo nakúpiť na Tany.sk

  • Sme malá Slovenská spoločnosť. Každú objednávku si vážime rovnako a tak k nej aj pristupujeme
  • Výborné hodnotenia od našich zákazníkov
  • Najlacnejšia doprava už od 2€
  • Blesková doprava. Objednávky sa snažíme odosielať ešte v ten istý (pracovný) deň
  • Viac ako 320 odberných miest po celom Slovensku
  • Doprava zadarmo už od 30€

Popis

100% prírodný esenciálny olej, ktorý vám pomôže pri liečbe chrípky, nádchy a pri prechladnutí. Rovnako účinne zmierňuje chorobné príznaky, ako je zvýšená teplota, bolesť hlavy, bolesť v krku, kašeľ, respiračné problémy, výtok z nosa.

Naša špeciálna zmes esenciálnych olejov Na nádchu a prechladnutie obsahuje Mätu piepornú, Eukalyptus, Tymián, Borovicu a Harmanček modrý.

Esenciálny olej z mäty piepornej má vysoko upokojujúce účinky pri bolestiach hlavy, pri ťažkostiach s dýchaním a je výborný na zníženie horúčky. Tento esenciálny olej je ideálny na vyčistenie tvrdých kongescií a vyčistenie dýchacích ciest. Upokojuje kašeľ, zápal prínosných dutín a lieči infekcie v krku. Má aj jemný otepľovací účinok, ktorý môže byť užitočný pri problémoch, ktoré sú spojené s chrípkou.

Eukalyptus je najlepším esenciálnym olejom na zlepšenie dýchania a je prirodzeným liekom na kašeľ a kýchanie.

Tymián je najlepší na problémy, ktoré sú spojené s hornými dýchacími cestami, ako je kongescia, kašeľ a kýchanie. Pomáha odstraňovať hlien a má antibakteriálne vlastnosti.

Esenciálny olej z Borovice je jedným z najlepších olejov pri liečbe nádchy, prechladnutia a chrípky. Účinne čistí nosné priechody a pomáha odstraňovať bolesti v krku.

Harmanček modrý je jemný a upokojujúci esenciálny olej na prechladnutie a chrípku. Tento olej pomáha rozptýliť napätie, upokojiť bolesť hlavy a svalov.

Táto zmes esenciálnych olejov pomáha zmierniť príznaky choroby a podporuje proces liečby. Pri pretrvávajúcich problémoch navštívte lekára.

Upozornenie

Esenciálne oleje sú vo všeobecnosti bezpečné pri používaní v nízkych dávkach, ale sú silné a majú sa používať s opatrnosťou. Nemali by ste vnútorne požiť esenciálne oleje. Neriedené esenciálne oleje môžu spôsobiť popáleniny, zápaly, svrbenie a vyrážky. Aby ste znížili riziko podráždenia, zrieďte esenciálne oleje nosným olejom, ako je: jojobový olej, sladký mandľový olej, olivový olej, kokosový olej, slnečnicový alebo hroznový olej.

Nepodávajte deťom do veku 3 rokov. V tehotenstve alebo pri vážnych zdravotných stavoch by ste nemali používať esenciálne oleje bez konzultácie s lekárom.

Spôsob použitia

Najúčinnejšou metódou je priama inhalácia pary, ktorá je obohatená o esenciálny olej. Nakvapkajte 5 až 10 kvapiek nášho esenciálneho oleja Na nádchu a prechladnutie do veľkého hrnca alebo misky s vriacou vodou. Nakloňte sa nad misku (asi 15 centimetrov nad miskou, aby ste sa neoparili) a zakryte si hlavu uterákom. Zatvorte oči a dýchajte nosom maximálne dve minúty. Postup zopakujete podľa Vášho uváženia.

Ak chcete priamo esenciálny olej vdychovať, môžete nosom priamo z fľaštičky alebo pridajte tri kvapky na vreckovku a vdychujte. Môžete tiež pridať niekoľko kvapiek na vankúš pred spaním. 

Relaxačný a menej intenzívny spôsob používania esenciálnych olejov je prostredníctvom kúpeľa. Nakvapkajte 2 až 12 kvapiek na lyžicu s olivovým, jojobovým alebo iným olejom a pridajte túto zmes do kúpeľa. 

Menej priamou metódou inhalácie je prostredníctvom aromaterapeutických difúzerov alebo aromalámp.

Zloženie

Mentha Piperita Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Thymus Vulgaris Leaf Oil, Pinus sylvestris Needle Oil, Matricaria Recutica Flower Oil.

Odporúčame dokúpiť

Hodnotenia

Celkové hodnotenie:
0 1 2 3 4
0/5
Počet hodnotení 0
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: